luni, 14 iunie 2010

Caras la cuptor cu legume

Caras la cuptor cu legume
Porti: 4
Timp: 60
Ingrediente:
caras 1000 grame
ulei de masline 100 ml
morcov 1 bucati
telina mica 1 bucati
patrunjel radacina 1 bucati
ceapa 2
bucati

Mod de preparare al retetei : caras la cuptor cu legume
Pestele se curata, se spala in mai multe ape, se taie capetele si cozile, si bucatile ramase se usuca intr-o bucata de panza curata. Zarzavatul se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Intr-o tava se pun putin ulei de masline, feliile de zarzavat, apoi bucatile de peste. Se presara piper macinat si se toarna restul de ulei de masline. Se pun 3 linguri de apa si apoi tava se baga la cuptor pentru 40-45 de minute. Cand pestele s-a rumenit, se stropeste cu sosul adunat in tava si se intoarce pe cealalta parte. Se serveste cald, cu cartofi natur sau salata orientala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu