luni, 14 iunie 2010

Crap cu sos de rosii

Porti: 6
Timp: 60
Ingrediente:
crap 1000 grame
otet 50 ml
ulei 100 ml
rosii 1000 grame
smantana 150 ml
vin 200 ml
cascaval 150 grame
unt 1 linguri
ceapa 1 bucati
foi dafin 2
bucati

Mod de preparare al retetei : crap cu sos de rosii
Crapul curatat si spalat se lasa sa stea o jumatate de ora cu sare. Se aseaza apoi intr-o tava, cu rosiile taiate felii, ceapa taiata pestisori, uleiul, untul topit, vinul, otetul de vin, sarea, piper, foi de dafin, 100 g cascaval ras. Se da la cuptor si cind pestele este bine patruns si rumenit se aseaza pe un platou. Deasupra se toarna sosul in care a fiert, strecurat printr-o sita. Se toarna apoi smantina si restul de csascaval ras. Se mai da la cuptor cca 30 de minute sa se rumeneasca. Se serveste fierbinte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu