luni, 14 iunie 2010

Crap ardelenesc

crap ardelenesc
Porti: 6
Timp: 60
Ingrediente:
peste 2000 grame
rosii decojite 4 bucati
ardei gras rosu 2
bucati
ardei gras verde 2 bucati
ceapa 3 bucati
ciuperci champignion 200 grame
morcovi 2 bucati
vin alb 200 ml
usturoi - catei 8 bucati
ulei de masline 100 ml

Mod de preparare al retetei : crap ardelenesc
Se taie ceapa pestisori,morcovii rondele si ardeii cubulete.Se calesc putin in ulei apoi se adauga si ciupercile taiate felii subtiri.Dupa ce s-au calit si ciupercile pe jumatate, se adauga si rosiile cubulete si se mai lasa cca 10 min la foc mediu apoi se ia deoparte.Pestele curatat se cresteaza printre coaste cu un cutit ascutit si se impaneaza cu feliute de usturoi.In tava de la aragaz se pun legumele calite si peste ele se pune pestele umplut si el cu legume.Se adauga sare si piper dupa gust.Se lasa la cuptor cca 45 minute dupa care se adauga vinul alb si se mai lasa sa scada putin sosul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu