luni, 14 iunie 2010

PASTRAV LA TAVA

PASTRAV LA TAVA
Porti: 0
Timp: 45
Ingrediente:
PASTRAV 2
bucati
USTUROI 1 bucati
PIPER 1 linguri
CONDIMENTE PESTE 2 linguri
VIN 100 ml
ULEI 20 ml
FOI DE DAFIN 5 bucati

Mod de preparare al retetei : PASTRAV LA TAVA
SE CURATA PASTRAVUL SI USTUROIUL.
INTR-O TAVA DE ALUMINIU SE ADAUGA ULEIUL.SE CONDIMENTEAZA PESTELE.USTUROIUL SE TAIE CUBURI MICI SI SE INTRODUCE IN INTERIORUL PESTELUI INPREUNA CU FOILE DE DAFIN SI IL ADAUGI IN TAVA IAR DEASUPRA PUI VINUL.SE LASA LA CUPTOR 45 DE MIN.
SE SERVESTE CU CARTOFI PRAJITI SI LAMAIE.
POFTA BUNA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu